zaterdag 2 juli 2011

Breiwerkje

Op de braderie bij ons op dorp zag ik vanmiddag dit breiwerk hangen, had het al eerder gezien, heb nu maar eens een bolletje gekocht om zelf een sjaaltje te maken. Lekker werkje voor op de bank of als het weer het toelaat in de tuin.

Jumpsuit voor warme dagenUit Knippie 1 van 2011 heb ik deze jumpsuit gemaakt. Ook een UWYH project. Knopen heeft Sophie zelf uitgezocht op de kofferbak verkoop bij ons in het dorp. Nu moet het alleen wat beter weer worden om hem aan te kunnen. Het model ligt al heerlijk in dromenland, had afgelopen nacht een slaap feestje in tentje gehad dus was niet echt in haar hum.... om op de foto te gaan.

Rokje met shirt


Naar aanleiding van een rokje uit de collectie van kiezeltje heb ik zelf deze variant gemaakt. Ik heb voor het rokje het model Romo van FM gebruikt en het t-shirt heb ik zelf gekocht ;-). De bloemen maken het net iets meer af vind ik zelf.


woensdag 29 juni 2011

Geslaagd!


Eindelijk viel vanmorgen de envelop met de uitslag van mijn praktijkexamen op de mat en............ ik ben geslaagd! Ben super blij dat mijn opleiding eindelijk is afgerond.